Inkoop & Verkoop Edelmetalen

Peperstraat 26
1502 AH Zaandam
Tel:075-6121211


Like ons op Facebook        

 INKOOP

    GOUDEN MUNTEN

ZILVER MUNTEN

Over Goldcenter Zaandam

CONTACT

 

 

 


 

 

> Over ons bedrijf


Uw sieraden verkopen?
Gouden sieraden zijn veel geld waard, heeft u gouden of zilveren sieraden waar u niets mee doet? Dan kunt u dit voor contact geld inleveren bij GoldcenterZaandam. Wij taxeren uw kostbaarheden nauwkeurig met vakkundige apparatuur om de juiste waarde te bepalen en betalen u een reŽle prijs. Heeft u sieraden uit een erfenis gekregen, dan kunnen wij de waarde hiervan bepalen en betalen u direct contact uit. Wilt u niet met grote bedragen of kostbaarheden over straat lopen, dan kunt u uiteraard een afspraak maken met ons voor een afspraak aan huis. Grote bedragen kunnen wij ook ten allen tijden via bankoverschrijving overmaken.

Soorten sieraden
Wij nemen alle soorten gouden en zilveren sieraden aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan kettingen, armbanden, hangers, oorbellen, broches, gouden tanden en horloges.
U kunt bij ons terecht voor het smelten van sloopgoud naar fijngoud of fijn zilver. Voor het analyseren van uw goud maken wij gebruik van speciale apparatuur.

Vrijblijvende waardebepaling
Wilt u weten wat uw sieraden waard zijn? Dan kunt u altijd vrijblijvend langskomen om een waardebepaling te laten uitvoeren. U kunt dit met of zonder afspraak doen in onze winkel in Zaandam.

Ophalen, bezorgen
Goldcenter Zaandam haalt uw goud op zowel binnen als buiten Nederland geheel gratis. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bestellingen en reparaties worden geheel gratis bij u thuis afgeleverd indien gewenst.

Goud is geld waard

Het is zonde om uw oude goud weg te gooien. Een goudsmid, zoals ik, kan nog veel moois maken met uw oude goud. Gooi uw oude sieraden dus niet weg want u kunt hier nog een mooie prijs voor krijgen. Met mijn jarenlange ervaring als goudsmid en goudinkoper kan ik u een eerlijke prijs aanbieden voor uw sieraden. Mijn prijzen zijn altijd gebaseerd op de actuele goudprijs en de zuiverheid van het goud (de hoeveelheid karaat).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genoemde bedragen zijn netto bedragen. Koerswijzigingen en typefouten voorbehouden.
All Rights Reserved ©2015 www.GoldcenterZaandam.nl


Extra Geld ?
Goldcenter Zaandam biedt u bij inkoop van meer dan 150 gram goud Ä0,20 extra per gram. Wij bieden de hoogste contante vergoeding voor uw goud, zilver en platina. Houd de recente goud en zilver koersen bij onze website.


Contant geld voor uw sloop goud!

Ligitimatie bij inkoop !
U kunt zonder afspraak terrecht bij Goldencenter Zaandam. U dient zich te kunnen legimiteren. Bovenstaande prijzen zijn alleen voor handelaren en voor particulier boven 180 gram bovenstaande prijs ook geldig voor particulier.